Call us: 070 3260268

Coaching en begeleiding

Na de geboorte van je baby komt er ontzettend veel op je af. De eerste dagen en weken zijn overweldigend. Eindelijk heb je dan je langverwachte baby in je armen. Toch kan een gevoel van paniek je overvallen zodra de kraamverpleegster weg is. Hoe weet je wat er aan de hand is als je baby huilt, wat kan je doen als je baby krampjes heeft en wat moet je doen als je baby slecht slaapt? BabyBonding kan je helpen bij het leren omgaan met huilen en slapen maar ook bij het begrijpen waarom bepaalde dingen voor jou zélf extra moeilijk zijn.

BEGELEIDING BIJ HUILEN

Voor ouders met een huilbaby zijn de eerste maanden extra zwaar. Naast andere methoden werk ik dan ook met de nieuwe Amerikaanse Happiest Baby troostmethode van dr. Harvey Karp en met elementen uit de Basic Trust methode. Verder ontdek je hoe je aan je baby kunt zien wat hij nodig heeft vóordat hij gaat huilen en hoe je je baby kunt helpen beter te slapen.

BEGELEIDING BIJ SLECHT SLAPEN

Baby’s, peuters of kleuters die ’s nachts vaak wakker worden of die overdag weinig of alleen maar kort slapen kunnen voor ouders ook een enorme uitdaging zijn. Begrijpen hoe je kind slaapt, wat de oorzaak is van het slaapprobleem én weten wat je er snel aan kunt doen, is dan een grote opluchting.

BEGELEIDING BIJ HET HECHTINGSPROCES

Als je baby prematuur of ziek is dan kun je je overweldigd voelen door alle medische hulp die je baby nodig heeft. Daardoor kan het gevoel ontstaan dat je een buitenstaander bent. Soms is ook de angst om je baby te verliezen zo groot dat je uit zelfbescherming afstand van je baby houdt. Coaching kan je helpen bij het ontwikkelen van een band tussen jou en je baby. Ook kan het zijn dat je door andere omstandigheden nog niet in staat bent om liefde voor je baby te voelen, dan kan coaching je helpen de liefde voor je baby te laten groeien.

BEGELEIDING BIJ TRAUMA MET EMDR

Na bijvoorbeeld een traumatische bevalling kan het moeilijk zijn je leven weer op de rails te krijgen. Misschien heb je last van nachtmerries, of ben je ineens bang voor allerlei dingen, waardoor je minder durft te ondernemen met je baby. Als angsten, somberheid, zorgen of nare herinneringen je functioneren belemmeren, dan spreken we van een trauma. Met EMDR is trauma goed te behandelen.

MAMACOACHING

Wat als je tijdens je zwangerschap of na de geboorte, je erg gespannen of onzeker voelt? Dan kan het fijn zijn dat er extra hulp en aandacht speciaal voor jou is. Of als je na de bevalling geen roze wolk gevoel hebt, je somber en uit balans voelt. Coaching kan je helpen om weer in je kracht je komen. Zodat je kan genieten van je baby.

PAPACOACHING

Ook als vader kan het je overkomen dat je moeite hebt met de overgang naar ouderschap. Dat je je somber voelt, of gestresst en onzeker. Ook voor jou kan het fijn zijn je verhaal kwijt te kunnen en samen te kijken wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen. Coaching helpt je om weer bij jezelf te komen, in je kracht te staan.

Ervaringen Tarieven Contact

Certified3

Hoewel BabyBonding haar dienstverlening met grote zorgvuldigheid omringt, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Deelname aan bijvoorbeeld cursus of coaching en het gebruik van het daarin behandelde vindt daarom altijd voor eigen risico plaats.