Call us: 070 3260268

Cursus BabyBonding voor professionals

Voor professionals die werken met zwangere vrouwen en ouders met een baby

ONDERWERPEN VAN DE CURSUS

* Hechting
* Baby stress, oorzaak en gevolg
Huilen; functies en redenen
* Huilbaby’s; oorzaak en voorkomen
* Effectieve troostmethoden
Slapen; achtergrond en succesfactoren

* Tools/ handvatten waarmee je het hechtingsproces tussen ouder en baby tijdens de zwangerschap, de geboorte en de eerste weken en maanden, kunt ondersteunen.

De Happiest Baby troostmethode ook wel Karp methode genoemd: achtergrond, werking en kunnen toepassen op het werk.

CERTIFICAAT

Na actieve deelname ontvang je het BabyBonding certificaat.

ERVARINGEN

Dosha Sijens: Beste Yolanda, Een paar weken geleden volgde ik bij jou de cursus BabyBonding voor professionals. Ik vond het een hele waardevolle aanvulling voor mijzelf persoonlijk, maar vooral ook voor bij mijn werk als lactatiekundige, coach en bij het geven van cursussen ter voorbereiding op de geboorte en de tijd erna. Alles valt op deze manier in elkaar: zwangerschap, geboorte en borstvoeding is een proces; een overgangsfase voor zowel de baby als de ouders. Het is vooral een hele indrukwekkende intensieve periode. Ouders die hier niet de juiste begeleiding bij krijgen, hebben het zwaar en daar moeten wij ons professionals ons uiterste best voor doen om hen  bij te helpen.

Dank je wel voor je heldere uitleg en uitgebreide kennis!

Marianne-BVcoach@MarianneBVcoach 13 okt. Dat was absoluut een boeiende dag met véél info en wetenschappelijk fundament over hechting, huilen en slapen! Met dank aan Leonieke Bos: Afgelopen week meteen kunnen oefenen bij een baby die slecht sliep. Superleuk dat ik zelf meteen kon zien dat het hielp! je hebt me zeker nog enthousiaster gemaakt in het helpen van ouders met hun baby!!
Wietske van Luipen, verloskundige: Hi Yolanda, Ik was een van de cursisten en ik heb genoten van al je informatie en je mooie powerpoint. Weer erg veel geleerd en andere inzichten opgedaan. Super! Zoals ik al zei in mijn evaluatie: Hier wilde ik met liefde vele uren voor in de auto zitten…wat was het druk met alle files.
Kea Rolvink, lactatiekundige, kraamverzorgster: Het was een super ochtend. De bevestiging voor mij hoe ik handel in de gezinnen. De andere informatie was heel leerzaam, kortom ik smul ervan!
Sophie Bos, Doula: Ik heb ontzettend genoten van je cursus gisteren. Goede informatie, goed onderbouwd en verteld met passie en liefde. Hartelijk bedankt!
Mady, PEP Consultancy:  Nogmaals dank voor de zeer interessante workshop gister! Ik zal zeker je flyer verspreiden. Ik kan me voorstellen dat veel ouders en professionals behoefte hebben aan een workshop of cursus BabyBonding.

‘De cursus was erg leerzaam, het was een geslaagde dag. Bedankt voor alle info en documenten’.
“Super leuk en interessant! Dank je wel!’

TARIEVEN

Tarief: € 175 p.p. inclusief btw, hand-out, certificaat, DVD en CD. Bij individuele aanmeldingen wordt er gestreefd naar een groepsgrootte van circa acht deelnemers. Bij minimaal vier inschrijvingen gaat de cursus door.
Tarief groepen: datum, locatie en gereduceerd tarief af te spreken.

STUDIEBELASTING

Een dagdeel (vier uur) cursus, lezen van een boekje en een aantal artikelen.

DATUM

Datum: 1 juni, 5 oktober 2017.
Eventuele andere data in overleg.

LOCATIE & TIJD

Locatie: Den Haag
Tijd: van 9.15 tot 13.45

Inschrijven

Nieuwsbrief

Hoewel BabyBonding haar dienstverlening met grote zorgvuldigheid omringt, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Deelname aan bijvoorbeeld cursus of coaching en het gebruik van het daarin behandelde vindt daarom altijd voor eigen risico plaats.