Call us: 070 3260268

Cursus de Happiest Baby

Huilbaby

DE HAPPIEST BABY METHODE

Als Certified Educator werkt BabyBonding ook, als eerste in Nederland, met The Happiest Baby methode. Met deze nieuwe Amerikaanse troostmethode stoppen ontroostbare baby’s, baby’s met krampjes of huilbaby’s met huilen binnen seconden tot enkele minuten. Ook slapen ze langer!

CURSUS DE HAPPIEST BABY VOOR AANSTAANDE OUDERS

Kunnen troosten met de Happiest Baby methode geeft je veel zelfvertrouwen. Je weet namelijk dat je je baby in principe altijd kunt kalmeren en troosten. Dat geeft rust. Ook ontdek je in de cursus hoe je de vele verschillende babysignalen snel en goed kunt herkennen. Je leert hoe je je baby goed kunt leren slapen en wat de voordelen zijn van het werken aan een hechte band met je baby, gelijk en ook op lange termijn, voor je baby én voor jou.

HAPPIEST BABY CONSULT

Als je al een baby hebt die veel huilt, dan is het beter een afspraak te maken voor een individueel Happy Baby consult. Dan hebben we de rust en tijd die nodig is om gelijk de oorzaak van het huilen, de onrust of het slechte slapen te onderzoeken. Veel van de onderwerpen die in de cursus besproken worden, bespreken we ook in het consult.

‘heel interessant en nu kan ik helemaal niet meer wachten tot ze er is’
‘ik heb veel meer zelfvertrouwen’
‘ik ben niet meer bang dat mijn baby te weinig zal slapen’

Data Cursus Tarieven Contact

Hoewel BabyBonding haar dienstverlening met grote zorgvuldigheid omringt, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Deelname aan bijvoorbeeld cursus of coaching en het gebruik van het daarin behandelde vindt daarom altijd voor eigen risico plaats.