Call us: 070 3260268

De Happiest Baby Methode

Huilbaby

WORD JE WANHOPIG VAN HET VELE HUILEN VAN JE BABY?

BabyBonding helpt je direct en effectief je huilende baby te troosten met The Happiest Baby methode! Met deze methode slaapt je baby ook beter en langer. Bel vrijblijvend voor informatie, overleg of een afspraak 070 3260268. 

DIRECT RESULTAAT

Als Certified Educator werkt BabyBonding ook, als eerste in Nederland, met The Happiest Baby Methode, ook wel Karp Methode genoemd. Deze nieuwe Amerikaanse troostmethode, activeert bij de baby een kalmeringsreflex. Daardoor stopt de ontroostbare baby, baby met krampjes of huilbaby met huilen binnen seconden tot enkele minuten. Het lijfje ontspant zich helemaal in je armen, de baby gaat met grote ogen kijken en kan contact maken, of valt in slaap. Iedere keer is dit weer een heel bijzondere ervaring.

The Happiest Baby (THB) methode is ontwikkeld door de kinderarts Dr. Harvey Karp. In Amerika wordt deze methode al jaren geadviseerd door o.a. de American Academy of Pediatrics en wordt door vele professionals in de babyzorg aangeleerd. Ook in Nederland zijn er een aantal kinderartsen die de methode adviseren. Meer lezen over de Happiest Baby methode kun je hier.

Sinds kort wordt er ook in Nederland onderzoek gedaan naar de Happiest Baby methode. In augustus hopen we de eerste resultaten ervan bekend te maken.

DE HAPPIEST BABY METHODE WERKT BIJ:

* Huilbaby’s
* Veel huilen, moeilijk te troosten
* Krampjes
* Onrust
* Slechts slapen (hazenslaapjes, ‘s nachts wakker worden, moeilijk inslapen)
* Reflux
* Baby’s tot 5 maanden

AANPAK BIJ EEN INDIVIDUEEL HUILBABY CONSULT

Eerst doe ik een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het huilen. Aan de hand van wat je vertelt over je baby, krijg je tips. Daarna leer je de babysignalen herkennen, hoe je het huilen kunt voorkomen en kunt omgaan met slapen. Verder leer je effectief en snel te troosten met diverse troostmethoden waaronder ook de Happiest Baby methode. Indien nodig begeleid ik ook met elementen van de BasicTrust methode. Het is de bedoeling dat je baby meekomt naar het consult.

CURSUS DE HAPPIEST BABY VOOR AANSTAANDE OUDERS

Om je goed voor te bereiden op de komst van je baby. Onderwerpen van de Happiest Baby cursus zijn: een hechte band met je baby, de babysignalen, huilen, troosten, slapen en de Happiest Baby methode.

‘van 8 uur huilen naar 15 minuten per dag! Alsof ik een andere baby mee naar huis heb genomen’
‘het is zo eenvoudig op te lossen, dit zou iedereen moeten weten’
‘ik kan eindelijk herkennen waarom ze huilt’
‘hij heeft vanmiddag 2,5 uur aan een stuk geslapen. Dat hebben we nog nooit gezien!!’ Lees Sarah’s verhaal over huilbaby Jef. 

Denk eraan om ook een arts te raadplegen om eventueel medische oorzaken van het huilen uit te sluiten!

Ervaringen Tarieven Contact

Nieuwsbrief

Hoewel BabyBonding haar dienstverlening met grote zorgvuldigheid omringt, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Deelname aan bijvoorbeeld cursus of coaching en het gebruik van het daarin behandelde vindt daarom altijd voor eigen risico plaats.