Call us: 070 3260268

Begeleiding bij een huilende baby- huilbaby

Huilbaby

HUILT JE BABY VEEL OF HEB JE EEN HUILBABY? WIL JIJ JE BABY NIET (ALLEEN) LATEN HUILEN EN WORD JE GEK VAN DE TEGENSTRIJDIGE ADVIEZEN?

BabyBonding helpt je direct en effectief je baby te troosten! BabyBonding werkt met nieuwe methoden zoals de zeer effectieve BabyBonding troostmethode en Happiest Baby methode. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak 070 3260268. 

Niet weten waarom je baby huilt en je baby niet kunnen troosten, drijft veel ouders tot wanhoop. Bij meer dan 95 % van de huilbaby’s heeft het huilen helemaal géén medische oorzaak, zoals een voedingsallergie of reflux. Er is dus iets anders aan de hand, en daarbij helpt BabyBonding je!

AANPAK HAPPY BABY CONSULT

Tijdens een consult gaan we gestructureerd, aan de hand van een vragenlijst, op zoek naar de oorzaak van het huilen. Aan de hand van wat je vertelt over je baby krijg je tips en leer je effectief troosten. Je krijgt verder veel informatie over de behoeften van je baby en hoe je kunt omgaan met huilen, troosten en slapen. Ook het slapen is namelijk vaak moeizaam bij baby’s die veel huilen. Vaak zijn er alleen maar korte hazenslaapjes overdag, valt de baby moeilijk in slaap en is de baby oververmoeid.

NIEUWE TROOSTMETHODEN

Daarnaast leer je, als extra hulpmiddel als troosten toch nog steeds niet lukt, te troosten met de zeer effectieve BabyBonding troostmethode en de Happiest Baby methode, ook wel Karp methode genoemd. Met deze methoden zijn baby’s  binnen enkele seconden tot minuten getroost, en slapen ze langer. Omdat je gelijk ziet en ervaart dat deze troostmethoden direct werken bij jouw huilende baby, geeft het je zelfvertrouwen en doorbreekt het de vicieuze cirkel van het huilen. Daardoor kun je zelf ook meer gaan genieten.

TRAJECT

Meestal zijn één a twee consulten voldoende. Na het eerste Happy Baby consult kun je je baby beter troosten en de babysignalen en de behoeften van je baby, beter herkennen. Daardoor wordt het huilen snel sterk verminderd en ontstaat er veel meer rust.

‘van acht uur huilen naar een kwartiertje per dag! Alsof ik een andere baby mee naar huis heb genomen’
‘ze huilt nu alleen nog maar als er écht iets is’
ik kan nu eindelijk herkennen waarom ze huilt’

Ervaringen Tarieven Contact

Hoewel BabyBonding haar dienstverlening met grote zorgvuldigheid omringt, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Deelname aan bijvoorbeeld cursus of coaching en het gebruik van het daarin behandelde vindt daarom altijd voor eigen risico plaats.