Cursussen BabyBonding voor aanstaande ouders

Cursussen BabyBonding voor aanstaande ouders

Vaak richten aanstaande ouders zich met name op de materiële aspecten van het krijgen van een baby. Met veel zorg worden allerlei spullen aangeschaft zoals de mooiste kinderkamer en een prachtige kinderwagen. Ook al is dit een mooi ritueel, het is nóg belangrijker om stil te staan bij wat de baby straks écht nodig heeft. Daar gaan we in deze cursus en workshop uitgebreid op in.

Cursus BabyBonding onderwerpen
* Een hechte band met je baby, het belang ervan voor je baby en jezelf
* Geboorte bonding
* Borstvoeding en hechting
* Babysignalen herkennen
* Huilen en Troosten
* Omgaan met slapen, hoe je baby goed leert slapen
* Werken en ouderschap combineren

Verder krijg je veel up-to-date kennis en achtergrondinformatie over actuele opvoedkundige vraagstukken. Dit vergroot het vertrouwen in je eigen intuïtie en het geeft je kracht in discussies met anderen als die het niet eens zijn met jouw beslissingen. Door deze cursus kun je straks ook beter omgaan met de veranderingen die de geboorte van een baby met zich mee brengt. Er worden reële verwachtingen geschapen. De cursus wordt gegeven in twee ochtenden van twee en een half uur.

Workshop BabyBonding versneld
Heb je weinig tijd en wil je toch meer weten over BabyBonding? Dan is de workshop BabyBonding versneld iets voor jou! In twee en een half uur ontdek je hoe bijzonder de band met je baby is en hoe belangrijk deze band is voor je baby én jezelf. Onderwerpen die verder aan bod komen zijn huilen, de functie ervan en de oorzaken, troosten en omgaan met slapen. Deze workshop duurt twee en een half uur.

Cursus Troosten en slapen; hoe overleef ik het eerste half jaar
Gedurende deze cursus leer je hoe je veel huilen kunt voorkomen, het best kunt omgaan met huilen, effectief kunt troosten en je baby op een gezonde manier kunt helpen goed te slapen. Veel praktische tips en informatie om de eerste maanden relaxed door te komen. De cursus duurt twee en een half uur.

Cursus Tien tips voor na de bevalling
Tijdens deze cursus krijg je tien leuke, handzame en praktische tips voor na de bevalling. De tips ondersteunen de hechting en maken de eerste maanden gemakkelijker. De cursus duurt twee en een half uur.

Ervaringen
‘Dank voor de geweldige cursus Babybonding Yolanda! Vind je lessen inhoudelijk erg sterk en professioneel’
‘Wat een leerzame cursus!! Zeker aan te raden aan alle moeders (to be)!’
‘I highly recommend this course for any parent or caregiver’
Meer lezen ervaringen.