Mama of papa coaching

Mama of papa coaching

En dan is je baby er…maar wat als er voor jou geen roze wolk is?
De geboorte van een baby heeft een enorme impact. Je hele leven verandert compleet. Het kan gebeuren dat je helemaal niet zo blij bent als dat je verwacht had. Dat alles je zwaar valt, dat je onzeker bent en gestrest. Of dat je je erg eenzaam voelt. Dan kan BabyBonding je helpen. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen en te genieten. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak 070 3260268.  

Waarom coaching
Loopt alles anders dan je had verwacht? Voel je je alleen maar moe en somber en kan je niet genieten? Valt moederschap of vaderschap je tegen en is het alleen maar hard werken? Is je leven zo vol dat alles je stress geeft? Of maak je je zoveel zorgen dat je de hele dag loopt te piekeren?

Dat heeft effect op jouzelf en op je kind. Je bent steeds met jezelf bezig en gaat als t ware ‘uit contact’.

Er over praten kan dan goed helpen. Met een lieve vriendin of met je partner. Maar soms is dat niet genoeg, en heb je wat extra hulp nodig. Dat kan op een heel prettige manier met coaching. Met coaching gaan we door middel van gesprekken en praktische oefeningen op zoek naar de kern van je onzekerheid of stress. Zodat je beter kunt omgaan met de omstandigheden waar je in zit. En je je ook weer helemaal kunt verbinden met je kind.

Over mij
Als coach begeleid ik vooral jonge moeders en vaders die overweldigd zijn door het ouderschap. Die bijvoorbeeld veel stress hebben en onzeker zijn. Juist omdat ik als kinderpsycholoog al veel jonge ouders in mijn praktijk zie die worstelen met de zorg van hun kindje, kan ik me daarin goed verplaatsen. Daarom weet ik ook hoe belangrijk het is om goed te luisteren, zonder oordeel en zonder ongevraagd advies te geven. Het coach en psycholoog zijn is een krachtige combinatie.

Als mama of papa coach vind ik het mooi en belangrijk om ouders zo snel mogelijk weer in hun kracht te helpen, juist in een periode waarin de ontwikkeling van de baby zo snel gaat is en van elkaar genieten zo belangrijk is.

Traject
Een coachingstraject bestaat uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek en daarna gemiddeld 3-6 gesprekken.

Ben je benieuwd wat BabyBonding voor jou kan betekenen? Bel voor informatie of een afspraak 070 3260268.

Ervaringen
‘De MamaCoaching heeft invloed gehad op mijn hele leven en dus niet alleen op mijn moederschap’.
‘Er is echt veel meer ruimte voor blijdschap en voor het genieten van elkaar!’
‘Ik ben nog steeds heel blij met je coaching!’
‘Ik sta weer in mijn kracht!’
Lees meer ervaringen.