Mama of papa coaching

Mama of papa coaching

En dan is je baby er…maar wat als er voor jou geen roze wol is?
De geboorte van een baby heeft een enorme impact. Je hele leven verandert compleet. Het kan gebeuren dat je helemaal niet zo blij bent als dat je verwacht had. Dat alles je zwaar valt, dat je onzeker bent en gestrest. Of dat je je erg eenzaam voelt. Dan kan BabyBonding je helpen. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen en te genieten. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak 070 3260268.  

Wat als alles anders loopt dan je had verwacht? Als je alleen maar moe en somber voelt en niet meer kan genieten? Als moederschap of vaderschap je tegen valt en alleen maar hard werken is? Als je leven zo vol is dat alles je stress geeft? Of dat je je zoveel zorgen maakt dat je de hele dag loopt te piekeren?

Er over praten kan dan goed helpen. Met coaching gaan we door praktische oefeningen de kern aanpakken van je onzekerheid of stress, zodat je beter kunt omgaan met de omstandigheden waar je in zit.

Als coach begeleid ik vooral jonge moeders en vaders die overweldigd zijn door het ouderschap. Die bijvoorbeeld veel stress hebben en onzeker zijn. Juist omdat ik als kinderpsycholoog al veel jonge ouders in mijn praktijk zie die worstelen met de zorg van hun kindje, kan ik me daarin  goed verplaatsen. Daarom weet ik ook hoe belangrijk het is om goed te luisteren, zonder oordeel en zonder ongevraagd advies te geven. Het coach en psycholoog zijn is een krachtige combinatie.

Als mama of papa coach vind ik het mooi en belangrijk om ouders zo snel mogelijk weer in hun kracht te helpen, juist in een periode waarin de ontwikkeling van de baby zo snel gaat is en van elkaar genieten zo belangrijk is.

Traject
Een coachingstraject bestaat uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek en daarna gemiddeld 3-6 gesprekken.

Ben je benieuwd wat BabyBonding voor jou kan betekenen? Bel voor informatie of een afspraak 070 3260268.

Ervaringen
‘De MamaCoaching heeft invloed gehad op mijn hele leven en dus niet alleen op mijn moederschap’.
‘Er is echt veel meer ruimte voor blijdschap en voor het genieten van elkaar!’
‘Ik ben nog steeds heel blij met je coaching!’
‘Ik sta weer in mijn kracht!’
Lees meer ervaringen.