Cursus Happiest Baby methode

Cursus Happiest Baby methode

Als Certified Educator werkt BabyBonding, als eerste in Nederland, met The Happiest Baby methode, ook wel Karp methode genoemd. Met deze nieuwe Amerikaanse troostmethode stoppen ontroostbare baby’s, baby’s met krampjes of huilbaby’s met huilen binnen seconden tot enkele minuten. Ook slapen ze langer!

Cursus de Happy Baby voor aanstaande ouders
Kunnen troosten met de Happiest Baby methode geeft je veel zelfvertrouwen. Je weet namelijk dat je je baby in principe altijd kunt kalmeren en troosten. Dat geeft rust. Ook ontdek je in de cursus hoe je de vele verschillende babysignalen snel en goed kunt herkennen. Je leert hoe je je baby goed kunt leren slapen en wat de voordelen zijn van het werken aan een hechte band met je baby, gelijk en ook op lange termijn, voor je baby én voor jou.

Happy Baby consult
Als je al een baby hebt die veel huilt, dan is het beter een afspraak te maken voor een individueel Happy Baby consult. Dan hebben we de rust en tijd die nodig is om gelijk de oorzaak van het huilen, de onrust of het slechte slapen te onderzoeken. Veel van de onderwerpen die in de cursus besproken worden, bespreken we ook in het consult.

Ervaringen
‘heel interessant en nu kan ik helemaal niet meer wachten tot ze er is’
‘ik heb veel meer zelfvertrouwen’
‘ik ben niet meer bang dat mijn baby te weinig zal slapen’
Meer lezen ervaringen.