Happiest Baby Methode

Word je wanhopig van het vele huilen van je baby?

BabyBonding helpt je direct en effectief je huilende baby te troosten met de Happiest Baby methode! Met deze methode slaapt je baby ook beter en langer. Bel vrijblijvend voor informatie, overleg of een afspraak 070 3260268. 

Direct resultaat
Als Certified Educator werkt BabyBonding ook, als eerste destijds in Nederland, met de Happiest Baby Methode, ook wel Karp Methode genoemd. Deze nieuwe Amerikaanse troostmethode, activeert bij de baby een kalmeringsreflex. Daardoor stopt de ontroostbare baby, baby met krampjes of huilbaby met huilen binnen seconden tot enkele minuten. Het lijfje ontspant zich helemaal in je armen, de baby gaat met grote ogen kijken en kan contact maken, of valt in slaap. Iedere keer is dit weer een heel bijzondere ervaring.

De Happiest Baby (THB) methode is ontwikkeld door de kinderarts Dr. Harvey Karp. In Amerika wordt deze methode al jaren geadviseerd door o.a. de American Academy of Pediatrics en wordt door vele professionals in de babyzorg aangeleerd. Ook in Nederland zijn er een aantal kinderartsen die de methode adviseren. Sinds kort wordt er ook in Nederland onderzoek gedaan naar de Happiest Baby methode. Binnenkort hopen we de eerste resultaten ervan bekend te maken.

De Happiest Baby methode werkt bij
Huilbaby’s
Veel huilen, moeilijk te troosten
Krampjes
Onrust
Slechts slapen (hazenslaapjes, ‘s nachts wakker worden, moeilijk inslapen)
Reflux
Baby’s tot 5 maanden

Aanpak bij een individueel huilbaby consult
Eerst doe ik een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het huilen. Aan de hand van wat je vertelt over je baby, krijg je tips. Daarna leer je de babysignalen herkennen, hoe je het huilen kunt voorkomen en kunt omgaan met slapen. Verder leer je effectief en snel te troosten met diverse troostmethoden waaronder de BabyBonding methode en de Happiest Baby methode. Het is de bedoeling dat je baby meekomt naar het consult. Meer lezen.

Cursus de Happiest Baby voor aanstaande ouders
Om je goed voor te bereiden op de komst van je baby. Onderwerpen van de Happiest Baby cursus zijn: een hechte band met je baby, de babysignalen, huilen, troosten, slapen en de Happiest Baby methode. Meer lezen.

Ervaringen:
‘Dit is echt bijzonder, ik kan mijn ogen niet geloven!’
‘Yolanda, voor het eerst sinds weken slaapt ze zomaar’
‘van 8 uur huilen naar 15 minuten per dag! Alsof ik een andere baby mee naar huis heb genomen’
‘het is zo eenvoudig op te lossen, dit zou iedereen moeten weten’
‘ik kan eindelijk herkennen waarom ze huilt’
‘hij heeft vanmiddag 2,5 uur aan een stuk geslapen. Dat hebben we nog nooit gezien!!’
Lees Sarah’s verhaal over huilbaby Jef

Denk eraan om ook een arts te raadplegen om eventueel medische oorzaken van het huilen uit te sluiten!