PresentChild methode

PresentChild methode

Wil jij je kind helpen vanuit de kern? Wist je dat wij elkaar onbewust spiegelen en ben je benieuwd wat jouw kind spiegelt van jou? Laat het probleem van je kind vertalen met de PresentChild ® methode! Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak 070 3260268

Wanneer jij je zorgen maakt over gedrag van je kind of als je kind problemen heeft zoals veel huilen, slecht slapen, onrust of boosheidsbuien kun je de problemen met de PresentChild methode verrassend en mooi verhelpen. Bij de PresentChild methode, voorheen Fluisterkind methode genoemd, bekijk je het probleem van een hele andere kant; het gaat uit van het concept van het spiegelen dat we allemaal onbewust doen.

Kinderen spiegelen onbewust delen van de ouders die onopgelost en onbewust zijn; ze reageren op wie jij van binnen bent. Op het moment dat je die delen als boodschap vertaalt krijgt met de PresentChild methode, lossen vaak de problemen vanzelf op. Een kindertolk van de PresentChild methode werkt puur met wat jij als ouder vertelt over je kind en gaat dat ‘vertalen’. Wat je kind jou blijkt te vertellen helpt niet alleen je kind maar ook jouzelf. Het is een oplossing die werkt vanuit de kern.

Hiervoor kun je terecht met de PresentChild methode:
* Huilbaby, veel huilen, krampjes
* Onrustige baby
* Reflux
* Slecht slapen baby, slecht slapen ouder kind
* Prikkelgevoeligheid
* Allergieën, ontstekingen, verkoudheden
* Slecht drinken/eten, slecht groeien
* Eczeem
* Angsten
* Dromerigheid
* Ruzies
* Jaloezie
* Geslotenheid
* Pesten, gepest worden
* Er komt op school niet uit wat er in zit
* Niet zindelijk worden
* Onzekerheid
* Vermoeidheid
* Boosheid, agressie
* Verstopping, koortsen, hoofdpijn, etc.

Traject
Je kind hoeft niet mee naar het consult, we werken met wat jij als ouder vertelt. Het traject is altijd drie consulten. 

Werkwijze
Je krijgt de tijd om uitgebreid je verhaal te doen over je kind en het probleem. Veel ouders vinden het fijn om uitgebreid te kunnen vertellen waar ze tegenaan lopen. Daarnaast worden er gerichte vragen gesteld om de informatie compleet te maken. Alles wat je vertelt wordt opgeschreven en daarna vertaald volgens de PresentChild methode. Vaak gaat het om iets dat je je niet bewust bent, je blinde vlek, iets dat je niet verwerkt hebt. Of iets waar je je nu bewust van mag worden, een inzicht, of een kans om dingen op een andere manier te zien. Altijd is het bijzonder en verrassend, een cadeautje dat je ontvangt van je kind, zoals de naam PresentChild al zegt.

Ben je benieuwd wat BabyBonding voor jou kan betekenen? Bel voor informatie of een afspraak 070 3260268.

Ervaringen
Marion; ‘door het PresentChild traject zijn mijn ogen niet zozeer geopend, want ik wist het eigenlijk wel, maar is mijn hart geopend’
Lees meer ervaringen.