BabyBonding

Praktijk voor coaching en begeleiding van jou en je baby!

Coaching en begeleiding door drs. Yolanda Wolda

BabyBonding is een initiatief van drs. Yolanda C. Wolda, Psycholoog NIP, kinderpsychologe, EMDR therapeute, OuderCoach, kindertolk volgens de PresentChild methode en de eerste Certified Educator van The Happiest Baby methode in Nederland.

Heb je een vraag?

Lees hieronder de meeste gestelde vragen en aanvullende praktijk informatie

De consulten duren één tot anderhalf uur. Een Happy Baby consult duurt twee uur.

  • Begeleiding bij het slecht slapen van baby, peuter of kleuter; een tot drie consulten
  • Begeleiding bij een huilbaby bestaat meestal uit een lang Happy Baby consult. Daarna naar behoefte een telefonisch consult.
  • Een mama of papa coachingstraject bestaat meestal uit drie tot zes consulten. Bij een coachingstraject hoort een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek tot een half uur.
  • Een PresentChild traject bestaat altijd uit drie consulten.
  • Het aantal consulten bij een EMDR traject hangt af van het trauma maar reken op minimaal drie consulten.

Dat verschilt per verzekeraar en ziektekostenverzekering. Als je recht hebt op vergoeding komt dat in ieder geval uit je aanvullende pakket. Als vergoeding belangrijk voor je is, raad ik je aan je verzekeraar vooraf te contacten. Je kunt daarbij aangeven dat ik Psycholoog NIP ben. Verzekeraars zijn nog terughoudend met vergoeden van de specifieke mama of papa coaching. Werkgevers zijn vaak wel bereid om de kosten van die coaching consulten te dragen.

Laat het me alsjeblieft weten. Ik wil juist dat je (meer dan) tevreden bent, dus daar wil ik dan alsnog voor zorgen. Als dat niet is gelukt, of je liever gelijk verder wilt, dan kun je terecht bij een erkende geschillencommissie, Klachtenportaal Zorg. Als je wilt, zorg ik dat die geschillencommissie je klachtenbrief in behandeling neemt.

Er is een wachtkamer waar je kort, een kwartier, kan wachten. Zoek je een plekje waar je langer kan wachten dan zijn er op loopafstand diverse koffietentjes, bijvoorbeeld bij het Museon of het Fotomuseum. Ook de Frederik Hendriklaan is op loopafstand.

Op de ervaringen pagina kun je verhalen van andere jonge ouders lezen.

Privacyverklaring BabyBonding
Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen. Maar in kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn.

Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Yolanda Wolda. De eigenaresse van BabyBonding en GelukkigOuderschap, gevestigd in Den Haag, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56331398

Persoonsgegevens
Waarom ik jouw gegevens bewaar. Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer) zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze om contact met jou te houden en de facturen op te maken.

Verwerken persoonsgegevens
Mocht je een afspraak maken voor een consult of een cursus doen dan vraag ik je waarschijnlijk om meer gegevens. Bijvoorbeeld in een inschrijfformulier. Of tijdens een gesprek. Alles wat geschreven en gezegd is blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor aangesloten adviezen tijdens de gesprekken. En mocht het eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming.

Beveiliging
Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op internet bewaar ik niets van jou. Alles wat we via de mail bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon, tablet en mailaccount op de computer. Deze zijn beveiligd met een code.

Mijn sites, babybonding.nl en gelukkigouderschap.nl zijn etalages, alleen voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. Als je het inschrijfformulier invult op mijn website en vraagt om contact, worden je mail of telefoonnummer alleen daarvoor gebruikt. Ik ben bij een van de betrouwbaarste servers die er zijn, VIP.nl en vertrouw op de bescherming van gegevens. Je krijgt bij mij alleen koekjes bij de koffie of thee, niet via mijn website.

Niet digitale gegevens
De informatie uit de consulten die ik opschrijf en de verslagen die ik maak over deze gesprekken bewaar ik in een afgesloten kast. Je mag er dus gerust op zijn dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is. Laten we daar maar niet van uitgaan.

Termijnen waarop ik gegevens bewaar
Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk voor het werk dat ik met jou doe.

Jouw rechten
Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.

[contact-form-7 id="10622" title="Contactpagina"]

Hoewel BabyBonding haar dienstverlening met grote zorgvuldigheid omringt, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Deelname aan bijvoorbeeld cursus of coaching en het gebruik van het daarin behandelde vindt daarom altijd voor eigen risico plaats.