Ervaringen Happiest Baby cursus

Ervaringen Happiest Baby cursus

Jasmijn: Mijn eerste was een huilbaby daarom wilde ik goed voorbereid zijn. De cursus was zo’n eye opener. Ik begreep ook ineens waarom mijn oudste zoveel huilde en wat ik nu kan doen om het vele huilen bij deze baby te voorkomen. Ik ben zo blij dat ik me heb ingeschreven. Daarvoor voelde ik me erg onzeker en was ik bang voor een tweede huilbaby. Nu kan ik meer genieten van de zwangerschap en ga ik met vertrouwen die eerste maanden in.

Richard: Veel praktische tips gekregen over huilen en slapen. Kom maar op met die nachten, ik ben er niet meer bang voor.

Willem: dank voor alle duidelijke tips. Ik ben heel blij dat ik ook een duidelijke bijdrage kan leveren in die eerste maanden. Effectief kunnen troosten is best heel belangrijk.

Karlijn: Mijn beeld over baby ’s is echt enorm veranderd. Dat had ik nooit verwacht. Ik dacht dat ik wel wist hoe baby ’s waren. Nou niet dus, haha. Nu wel, gelukkig net op tijd!

Hilde: Super fijn om zoveel praktische tips te krijgen rondom huilen en slapen. Dank!

Gaby: Ik ben vooral erg opgelucht omdat ik het gevoel heb dat ik iets kan. Ik zag het meest op tegen dat huilen en niet kunnen troosten. Of niet weten wat er is met je baby. Ik heb nu vertrouwen en zie erg uit naar de baby.