Ervaringen hechtingsproces

Ervaringen hechtingsproces

Ingrid: Hier gaat alles trouwens helemaal geweldig! Ben echt weer helemaal terug en heb het super naar mijn zin met Vera. Met Vera gaat het ook echt helemaal fantastisch! Het is een superlief meisje. Ik kan me echt niet meer voorstellen dat ik zo in zak en as heb gezeten. Gelukkig maar.
Na een traumatische bevalling heb ik ontzettend veel aan de tips gehad die ik van Yolanda heb gekregen om de band met mijn dochtertje weer op te bouwen. Als beginnende moeder komt er een hoop op je af en daar kun je erg onzeker van worden. Bij Yolanda kon ik mijn verhaal kwijt en vandaar uit werd er gekeken naar wat goed was om te doen en hoe dit aan te pakken. En dit allemaal onder het genot van een heerlijk kopje thee/koffie bij Yolanda thuis. Dit maakt het erg persoonlijk en geeft een vertrouwd gevoel. Yolanda is een erg warm en fijn persoon om mee te praten. Ik kan het iedere moeder aanraden.

Jasmijn: ik had gewoon geen liefde gevoelens voor mijn kind. Het huilen ging me door merg en been. Vond het allemaal alleen maar zwaar en wilde weg. Weg van alles. De gesprekken met Yolanda hebben me laten inzien waar dat vandaan kwam. Dat heeft me zo ontzettend veel inzicht gekregen. Daarna was het alsof er een sluier weg was. Nu kan ik me intens verliefd voelen als ik naar mijn meisje kijk.