Call us: 070 3260268

Coaching & begeleiding bij het slapen van baby, peuter of kleuter

WIL JIJ JE BABY NIET LATEN HUILEN MAAR WEL ZELFSTANDIG LEREN (DOOR)SLAPEN? 

BabyBonding werkt met nieuwe methoden die snel en effectief zijn. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak 070 3260268.

Duurt het uren voor je baby of peuter in slaap valt of word je baby of peuter vaak wakker ’s nachts? Valt je baby of peuter altijd huilend in slaap, of slaapt je baby of peuter alleen aan de borst? Is je baby of peuter ’s nachts uren wakker?

Als je baby slecht slaapt kan je dat als ouders enorm opbreken. Veel ouders hebben dan ook vragen over hoe ze bijvoorbeeld het best kunnen omgaan met het doen van alleen hazenslaapjes, moeilijk in slaap vallen of  ’s nachts vaak wakker worden van hun baby.

BABYBONDING TECHNIEKEN

Vele jaren heb ik me verdiept in talloze buitenlandse onderzoeken en methoden die in Nederland minder bekend zijn. Op basis daarvan heb ik een selectie gemaakt van methoden en technieken die baby’s helpen beter te slapen. Deze methoden zijn lief voor de baby, versterken de band tussen ouder en kind, en geven op korte en lange termijn zeer goede resultaten. Al die methoden gaan uitstekend samen met borstvoeding.

AANPAK

Tijdens het eerste consult gaan we eerst uitgebreid op zoek naar de oorzaak van het slaapprobleem. Op grond daarvan adviseer ik een methode die past bij jouw baby en jouw gezinssituatie. Daarnaast krijg je veel informatie over hoe baby’s slapen, wat je kan verwachten in de toekomst en hoe je je baby op een gezonde manier leert (door)slapen.

PEUTER EN KLEUTER SLAAPPROBLEMEN

Ook bij slaapproblemen van je peuter of kleuter werk ik met BabyBonding slaap coach technieken.

TRAJECT

Meestal zijn één tot drie consulten genoeg om je kindje beter te leren slapen.

‘wat heerlijk Yolanda, onze dochter slaapt nu de hele nacht door’
‘van acht keer ’s nachts wakker worden naar één keer voor een voeding’
‘de hazenslaapjes zijn voorbij, ze slaapt nu twee uur achter elkaar’
‘van drie uur naar 10 minuten om in slaap te vallen!’
‘Het is ongelooflijk, ze sliep van 6 uur s’ ochtends tot 1 uur s’ nachts nauwelijks en ze slaapt nu van voeding tot voeding!’

Ervaringen Tarieven Contact

Nieuwsbrief

Hoewel BabyBonding haar dienstverlening met grote zorgvuldigheid omringt, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Deelname aan bijvoorbeeld cursus of coaching en het gebruik van het daarin behandelde vindt daarom altijd voor eigen risico plaats.